La direcció de SEAT ha comunicat a l’empresa de Treball Temporal UNIQUE que ja no compta amb els serveis dels 259 empleats que tenia contractats fins ara a la planta de Martorell a través d’aquesta empresa externa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questes persones perdran la seva feina a partir del 2 d’agost, quan comencin les vacances de la plantilla de Seat.

A més, aquest dimarts es van reunir el Comitè d’Empresa i la direcció,  per negociar la xifra de persones afectades per l’ERTO: 570 persones que deixarien de treballar des del mes de setembre i fins al desembre, de forma rotatòria, sense cap tipus de prestació econòmica ni feina.

El Comitè d’Empresa ha donat un ultimàtum a la direcció: si dilluns de la setmana que ve no s’han pronunciat o intenten negociar un altre cop el nombre de persones afectades, diuen, entrarien en una situació de ‘conflictivitat’.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here