Els organitzadors valoren molt positivament l’alta participació, amb un total de 159 obres presentades. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc ahir al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Les 30 imatges més valorades formaran part de la X Exposició Itinerant del concurs fotogràfic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l passat 27 de juny es va reunir, a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el jurat del concurs “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat”, organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

El jurat, integrat per professionals del fotoperiodisme de reconegut prestigi com David Feria, i experts en fotografia com Lluís González i Xavier Farré, a més de Lourdes Borrell (Vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat) i altres membres d’aquesta entitat, va estudiar totes les fotografies per escollir les guanyadores.

El jurat no s’ha limitat a valorar les imatges per qüestions tècniques, sinó que també ha tingut en compte el conjunt del material presentat i el que amb aquest s’expressava.

Finalment, els guardonats han estat:

1r premi. Ferran Pestaña Rodríguez amb “Vistes des de la Morella” feta a la Morella, Begues. Premiat amb una impressora fotogràfica Canon MG5350 gentilesa de El Corte Inglés de Cornellà, una nit amb esmorzar a l’Hotel Can Rafel de Cervelló, i una caixa de cava gentilesa de Caves Roger Goulart.

2n premi. Jorge Pérez Díaz amb “De paseo por la playa” feta a la platja del Prat, al costat del CMV. Premiat amb un bateig de vela per a dues persones per la Federació Catalana de Vela al Centre Municipal de Vela del Prat, i un menú degustació al restaurant ONA nuit del Prat de Llobregat.

3r premi. Jaume Gasol Huch amb “Treballs de camp” feta als camps de Viladecans. Premiat amb una entrada familiar al circuit de maquetes del parc Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat, i un sopar per a dues persones al restaurant Los Soprano de Gavà.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here