El 33è Torneig Internacional d’Handbol arrenca avui al Baix Llobregat

El 33è Torneig Internacional d’Handbol arrenca avui al Baix Llobregat

Sant Esteve Sesrovires acull com cada any aquest torneig de festa major, que s’iniciarà avui amb el partit dela Selecció Nacional de Gabon; i en el que  participaran Rússia, Hongria i Sèrbia

El 33è Torneig Internacional d’Handbol “Trofeu Festa Major” comença  avui, 19 de juliol, amb un partit entre la Selecció Nacional de Gabon i el Club Handbol Sant Esteve. L’esdeveniment esportiu comptarà amb uns 1200 participants, que vindran d’una vintena de països i comunitats autònomes diferents.

Alta participació

El Torneig Internacional es desenvoluparà del 19 al 23 de juliol i està organitzat pel Club Handbol Sant Esteve. El gran nombre de participants (85 equips i al voltant de 1200 participants) fa que els partits s’hagin de disputar en diferents espais del poble, com ara el Pavelló Poliesportiu, la Pista Coberta Francesc Castellet o les pistes esportives de diversos centres educatius.

Aquest any, es comptarà amb la participació d’una vintena de països i comunitats autònomes. Ja han confirmat la seva assistència Hongria, en la categoria sènior masculina; Rússia, en cadet masculí; Sèrbia, en infantil masculí; i França, en juvenil femení. La selecció de Gabon assisteix al Torneig Internacional per preparar el Campionat del Món Juvenil que tindrà lloc a l’agost a Hongria.

Fins a l’últim moment no se sabrà si els equips Nigèria, Algèria i Guinea Conackry, que han manifestat la seva voluntat de jugar en el torneig, podran obtenir els visats necessaris per assistir-hi.

Pel que fa comunitats autònomes es comptarà amb la participació d’equips de Catalunya, València, Euskadi i Castilla-La Mancha.

Àrbitres internacionals

Els partits seran xiulats per àrbitres d’Holanda, Romania, Líbia i Israel, així com de Catalunya.

El Torneig Internacional d’Handbol coincideix aquest any amb el 40a aniversari de la fundació del Club Handbol Sant Esteve. L’entitat ho celebrarà el 28 de juliol, a la plaça Xic Mateu, amb un acte que reunirà els fundadors del club, jugadors i exjugadors, així com socis i simpatitzants.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt