Sant Esteve Sesrovires acull com cada any aquest torneig de festa major, que s’iniciarà avui amb el partit dela Selecció Nacional de Gabon; i en el que  participaran Rússia, Hongria i Sèrbia

El 33è Torneig Internacional d’Handbol “Trofeu Festa Major” comença  avui, 19 de juliol, amb un partit entre la Selecció Nacional de Gabon i el Club Handbol Sant Esteve. L’esdeveniment esportiu comptarà amb uns 1200 participants, que vindran d’una vintena de països i comunitats autònomes diferents.

Alta participació

El Torneig Internacional es desenvoluparà del 19 al 23 de juliol i està organitzat pel Club Handbol Sant Esteve. El gran nombre de participants (85 equips i al voltant de 1200 participants) fa que els partits s’hagin de disputar en diferents espais del poble, com ara el Pavelló Poliesportiu, la Pista Coberta Francesc Castellet o les pistes esportives de diversos centres educatius.

Aquest any, es comptarà amb la participació d’una vintena de països i comunitats autònomes. Ja han confirmat la seva assistència Hongria, en la categoria sènior masculina; Rússia, en cadet masculí; Sèrbia, en infantil masculí; i França, en juvenil femení. La selecció de Gabon assisteix al Torneig Internacional per preparar el Campionat del Món Juvenil que tindrà lloc a l’agost a Hongria.

Fins a l’últim moment no se sabrà si els equips Nigèria, Algèria i Guinea Conackry, que han manifestat la seva voluntat de jugar en el torneig, podran obtenir els visats necessaris per assistir-hi.

Pel que fa comunitats autònomes es comptarà amb la participació d’equips de Catalunya, València, Euskadi i Castilla-La Mancha.

Àrbitres internacionals

Els partits seran xiulats per àrbitres d’Holanda, Romania, Líbia i Israel, així com de Catalunya.

El Torneig Internacional d’Handbol coincideix aquest any amb el 40a aniversari de la fundació del Club Handbol Sant Esteve. L’entitat ho celebrarà el 28 de juliol, a la plaça Xic Mateu, amb un acte que reunirà els fundadors del club, jugadors i exjugadors, així com socis i simpatitzants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here