L’executiu creu que la interlocutòria “no resol el fons de l’assumpte” i “no és definitiva”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Govern decidirà aquest dimarts durant la reunió del Consell Executiu quines mesures prendrà davant la darrera interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre la suspensió cautelar de l’adjudicació d’Aigües-Ter Llobregat a Acciona.

En el seu escrit el TSJC desestima el recurs de reposició de la Generalitat, però el Govern creu que, a diferència de la primera interlocutòria, aquesta no s’ha adoptat per unanimitat i compta amb un vot particular que concorda amb els arguments esgrimits per la Generalitat.

La resolució del TSJC

El TSJC ha desestimat el recurs de reposició presentat per la Generalitat i per Acciona que tornava a demanar la suspensió cautelar de l’anul·lació de l’adjudicació d’Aigües Ter-Llobregat a Acciona.

Així, l’alt tribunal català manté l’anul·lació del concurs que va fer l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC), que va considerar que l’oferta guanyadora havia de quedar exclosa en no complir amb el programa d’obres.

El TSJC considera que l’anul·lació no comporta “danys de suficient entitat”. El tribunal també ha tornat a denegar la suspensió de l’acord de creació d’una societat mixta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb Aigües de Barcelona per al subministrament metropolità.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here