El primer secretari demana al PP que “miri a casa seva”, en la seva intervenció durant l’Escola d’Estiu del PSC del Baix Llobregat, celebrada a Sant Boi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest cap de setmana els i les socialistes de la comarca es retroben a la tradicional Escola d’Estiu del PSC del Baix Llobregat per debatre idees i contruir propostes de futur. En aquest marc, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, s’ha mostrat convençut de la innocència de l’exsecretari d’Organització José Zaragoza i de la gerent Lluïsa Bruguer en el cas Método 3.

Ha assegurat que el PSC “està molt lluny” del cas de les escoltes i ha afegit que “per nosaltres és incomprensible que la política signifiqui espiar”.

D’altra banda, ha dit als dirigents del PP que “haurien de mirar més a casa seva”, perquè estan implicats amb “molta raó amb molts dels temes que apareixen als mitjans de comunicació”.

Enric Millo havia demanat hores abans a Navarro que “no amagui el cap sota l’ala” i que doni “explicacions immediates”.

Sota el títol “Economia i socialisme de futur”, aquest cap de setmana s’està celebrant una nova edició de la tradicional escola d’Estiu del PSC del Baix Llobregat, que any rera any busca crear un espai on escoltar tot tipus d’idees per arribar a construir noves propostes.

Per debatre sobre la situació actual de l’economia mundial, i per parlar sobre la especulació versus l’ecomia de futur la primera taula del divendres a la tarda va comptar amb ponents com Inmaculada Rodríguez, Diputada al Congrés i secretària d’Economia del PSC; Maurici Lucena, Diputat al Parlament i Portaveu d’Economia del PSC; i Jesús Caldera, President de la Fundació idees i ex ministre.

Sobre l’estat del socialisme actual i el seu futur en parlaran aquest dissabte al matí, la filòsofa i catedràtica d’ètica a la UAB, Victòria Camps; Ignacio Urquizu, doctor europeu en Sociologia; i Miquel Iceta, actual president de la Fundació Campalans.

A més, a la inauguració de l’escola va comptar amb els primers secretaris del PSC i PSC del Baix, Pere Navarro i Antoni Poveda. I amb el secretari d’Organització del PSC, Esteve Terrades; i el secretari d’Acció Política, Antonio Balmón; a la cloenda.

L’escola està organitzada per la secretari de Formació del PSC del Baix Llobregat, i en paraules del seu responsable, Miguel Comino, “L’objectiu de l’escola és el de crear un marc on compartir idees i enriquir el projecte col·lectiu del PSC al servei de la ciutadania.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here