Sant Vicenç dels Horts celebra aquest proper cap de setmana la seva Festa Major

Per Festa Major, Sant Vicenç dels Horts es vesteix amb els colors de les entitats. Per uns dies, la localitat deixa de banda preocupacions, neguits, incerteses i el ritme trepidant del dia a dia, i es submergeix en el brogit i el rebombori. Les places i els carrers s’omplen de vida i de festa

Les imatges del cartell i del programa d’activitats reflecteixen la implicació de les persones que ho fan possible de manera altruista i desinteressada. I volen aprofitar aquest espai per agrair-los de tot cor la dedicació, l’esforç, la generositat i l’empenta.

Tot el que els defineix com a vicentins ocuparà el carrer per identificar-los com a poble i per gaudir de la seva festa d’estiu. I ho podran combinar amb l’oportunitat de saber com han estat les seves tradicions i costums des de principis del segle xx, a través d’un recull de memòria oral que valdrà la pena de tenir, on la seva gent gran explicaran vivències i experiències: emocionant, històric i imprescindible. Tot un orgull per al poble.

Sentir-se arrelats a Sant Vicenç dels Horts i sentir-se orgullosos de viure-hi -vinguin d’on vinguin i parlin com parlin- és el primer pas per aconseguir que el poble activi tot l’engranatge que els ha de permetre avançar en progrés i benestar.

Per això, és tan important sortir al carrer i viure la Festa Major, amb civisme, amb respecte, amb alegria i amb tota la satisfacció de saber-se vicentins i vicentines.

Seguint aquest enllaç trobaràs el programa de la Festa.

Visca Sant Vicenç dels Horts i bona Festa Major!

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt