Per Festa Major, Sant Vicenç dels Horts es vesteix amb els colors de les entitats. Per uns dies, la localitat deixa de banda preocupacions, neguits, incerteses i el ritme trepidant del dia a dia, i es submergeix en el brogit i el rebombori. Les places i els carrers s’omplen de vida i de festa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es imatges del cartell i del programa d’activitats reflecteixen la implicació de les persones que ho fan possible de manera altruista i desinteressada. I volen aprofitar aquest espai per agrair-los de tot cor la dedicació, l’esforç, la generositat i l’empenta.

Tot el que els defineix com a vicentins ocuparà el carrer per identificar-los com a poble i per gaudir de la seva festa d’estiu. I ho podran combinar amb l’oportunitat de saber com han estat les seves tradicions i costums des de principis del segle xx, a través d’un recull de memòria oral que valdrà la pena de tenir, on la seva gent gran explicaran vivències i experiències: emocionant, històric i imprescindible. Tot un orgull per al poble.

Sentir-se arrelats a Sant Vicenç dels Horts i sentir-se orgullosos de viure-hi -vinguin d’on vinguin i parlin com parlin- és el primer pas per aconseguir que el poble activi tot l’engranatge que els ha de permetre avançar en progrés i benestar.

Per això, és tan important sortir al carrer i viure la Festa Major, amb civisme, amb respecte, amb alegria i amb tota la satisfacció de saber-se vicentins i vicentines.

Seguint aquest enllaç trobaràs el programa de la Festa.

Visca Sant Vicenç dels Horts i bona Festa Major!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here