Aquest cap de setmana les Coves del Salnitre han tornat a esdevenir l’escenari que accull  les actuacions del Festival Gong de noves sonoritats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ixí, a partir de les 9 de la nit, les sales de les coves han rebut i rebran les actuacions programades.

La primera de les jornades, que es va celebrar ahir, va comptar amb els sons d’Unim.com, la unió de quatre destacats músics de diferents disciplines com són Nestor Kornblum (veu), Michêle Averard (veu), Oscar Jareño (percussions) i Nello Chiuminatto (multi-instrumentista).

El quartet va interpretar música amb una varietat d’instruments procedents de diferents cultures del món amb el propòsit de donar a conèixer i sentir la unió, la unitat i la pau a través d’instruments.

Avui serà el torn per a TaHaDi que oferirà el seu espectacle Bhandana basat en el desenvolupament d’una planta en tots els seus cicles. Durant el concert, es projectaran a la paret de la cova imatges del pintor Quim Moya, creades expressament per aquest espectacle.

Per a més informació es pot consultar el web del festival aquí.

No es realitzaran visites a les coves per la tarda amb motiu de la celebració de l’esdeveniment musical.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here