Els Castellers d’Esplugues descarreguen el tres de set aixecat per sota al IV Memorial David Carreras, en la seva millor actuació històrica abans de l’aturada d’agost

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Cargolins van sortir ahir pletòrics de la plaça Pare Miquel d’Esplugues, on van descarregar el primer 3 de 7 per sota de la temporada, un any i mig després d’assolir-lo per darrera vegada.

Els Castellers d’Esplugues van descarregar també el primer 7 de 7 de l’any i un nou 5 de 7. D’aquesta manera, la colla espluguina ha signat la millor actuació de la seva història en el primer tram de la temporada (fins al mes de juliol).

La colla blau elèctric va encetar l’actuació amb el 7 de 7, un castell que, per la gran quantitat d’efectius que requereix, no s’havia pogut plantejar encara aquesta temporada. El Memorial David Carreras era l’escenari ideal per portar-lo a plaça per primera vegada enguany, i els cargolins el van assolir amb solvència i rapidesa.

En segona ronda, arribava el gran objectiu de la jornada, el 3 de 7 per sota, que es va aixecae amb fermesa. Malgrat les dificultats per mantenir les mides després de les dues últimes aixecades, els Castellers d’Esplugues van salvar la situació fins la descarregada.

La tercera ronda es va resoldre amb un 5 de 7 una mica remenat, però descarregat amb autoritat. El 5 de 7 és un castell vinculat sentimentalment amb el fundador de la colla, David Carreras, i els espluguins l’han descarregat en totes les edicions del Memorial.

Pel que fa a la ronda de pilars, els cargolins en van descarregar dos de simultanis, com ja van fer el Raval, reforçant dues alineacions totalment diferents de l’espadat de cinc.

Els Castellers d’Esplugues inicien ara una aturada estival que s’allargarà fins a finals d’agost, quan començaran els assajos del tram més important de la temporada, amb la vista posada a la Festa Major de Sant Mateu.

IV Memorial David Carreras

Castellers d’Esplugues: 2p4, 7d7, 3d7ps, 5d7, 2p5

Castellers de Sabadell: 2p4, 3d8, id4d8, 5d7, 4d7a, p5

Castellers de Lleida: 2p4, 2d7, 4d8, 5d7, p5

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here