[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]¿[/dropcap]Qué le pasa al PP con las mujeres? ¿Cuándo y cómo acabará esta cruzada que vilmente han emprendido contra el 50 % de la población?

Ese 50 % de personas que habitualmente son las responsables de cuidar a sus hijos e hijas, a sus padres y madres, que se ocupan de día a día y de velar por su bienestar sin pedir nada a cambio, además de trabajar e intentar moverse en un mundo muchas veces demasiado machista.

La última idea genial: si no hay hospitalización de 24 h no se puede considerar maltrato.

Ya no hablemos del ataque a los derechos laborales, la pretendida modificación de la ley del aborto, el recorte en derechos sociales, educación, sanidad, dependencia…

Existe un verdadero acoso y derribo contra las mujeres, nuestros derechos y nuestro futuro.

Me pregunto quien es el ideólogo de todo esto y sobre todo, me pregunto qué piensan no sólo las mujeres militantes del PP y ministras del gobierno, sino sobre todo, las mujeres que les votan.

Si están verdaderamente de acuerdo con todos estos disparates, tenemos un gran problema como sociedad. No hemos aprendido nada en pleno siglo XXI.

 

Tatiana Mansilla, Secretària d’Organització del PSC Castelldefels

 

2 COMENTARIS

  1. Cuanta razón tienes Angel Antón, van repartiendo un discurso falso desde sus orígenes a través de millones de euros en seminarios, conferencias, talleres, cursos de formación etc donde se repite la misma verdad a medias sesgada y hacen de ello una forma de vida de la que vive toda una industria del maltrato que no es tal, siempre con las cifras de las asesinadas, que claro que lamentamos, por delante. Y si les preocuparan las muertes por discriminación de sexo les preocuparía que mueren mil hombres al año en accidentes laborales y solo tres mujeres. ¿Porqué no piden la igualdad en las tareas más peligrosas?

  2. La Sra. Tatiana Mansilla no hauria de capficar-se amb el dogma de gènere ni els seus argumentaris politics utilitzant tòpics.

    El que ha dit el PP és que a efectes ESTADISTTICS, comptabilitzaran especialment els maltractaments que han suposat un ingrés d’alemnys 24 hores, dada que a demés al tractar-se del Ministeri de Sanitat perpetrà fer altres càlculs sobre el cost hospitalari del maltractament. Considerar que no més és això maltractament no més pot ser amb un canvi en el codi penal, no en estudis estadístics.

    Ara be, entre el sector feminista radical si que es cert que els hi fa pànic que es sàpiguen aquestes dades. S’ha esforçat molt en donar la imatge dels maltractadors, com assassins de dones. Homes i heterosexuals, clar, resten excloses les dones heterosexuals, gais i lesbianes per definició, com si no fossi a vegades maltractadors. Publicar les dades dels que realment fan o ha fet un dany que requereixi assistència hospitalària deixarà pales que potser ni ariben a un ú per cent del casos denunciats i se lis desmuntar la imatge publica que es vol donar per a justificar la milionada de diners que es reparteixen entre entitats afins als partits politics.

    Vull recordar la frase de la ex Decana de la Audiència Provincial de Barcelona, Sra. María Sanahuja quan va dir: “hi ha homes a la presó per haver dit a la seva dona ves-te a la merda”. La població ha de saber que per definició legal si un home envia a la merda a la seva dona es un delinqüent maltractador i se’l treu de casa seva, se li espolia econòmicament i deixa als seus fills orfe de pare i a partir de ales hores resta sotmès per la resta de la seva vida al caprici de la dona. També per definició i contrari a qualsevol tractat de Drets Humans és el home el que ha de provar la seva innocència. Conec casos de una discussió en el dormitori on al home se’l deté si la dona ho demana, com pot provar que fins hi tot va ser la dona qui li va agredir a ell si eren sols o que mai va agredir ell a la dona?. Si la dona envia a la merda al home no passa res, com a molt una multa si el home ho pot provar, ella es pot inventar el que vulgui que sempre serà delicte contra el home sense necessitat de provar-ho.

    Sí, efectivament hi ha una discriminació del 50% de la població com diu la Sra. La Sra. Tatiana Mansilla, pero contra els homes per lesa humanitat a Espanya de la mateixa manera que és contra les dones en els països on es legisla discriminant-la, motiu per el que las Nacions Unides va parlar d’aquesta “lacra”, no es referia a Espanya però s’hi ha fet seu, és un negoci rodó que, a demés destrueix la família com a institució entre la ciutadania i l’estat, cosa que interessa al sistema per a manipular-lo més fàcilment.

    Angel Antón. Dr. en Antopología de la Familia, mediador de conflictes i President de l’Associació Catalana de Pares Separats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here