La Plataforma de comerciants de la comarca, anuncia que rependran les mobilitzacions contra la construcció de l’Outlet, a la tornada de vacances

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]omerç del Baix Llobregat, plataforma que aplega les entitats comercials de la comarca, han restat importancia -en declaracions a El Prat Ràdio- a l’inici de les obres del viaducte que ha d’enllaçar l’autopista del Garraf, la C32, amb el polígon industrial de Ca n’Alemany, a Viladecans, on s’ha de construir l’Outlet de Viladecans.

Asseguren que encara no hi ha totes les garanties legals perquè el projecte tiri endavant.

El seu portaveu, Claudi Bertran, ha posat com exemple els recursos que ha presentat la societat Unibail-Rodamco que ja gestiona altres grans superfícies com l’SPLAU a Cornellà, el BarnaSud a Gavà o La Maquinista i les Glòries a Barcelona per la concessió de l’outlet a la companyia Neinver.

Mentre estan a l’espera de la resolució ja han anunciat que reprendran les protestes al setembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here