Serà amb la lectura del pregó, que anirà a càrrec de l’esportista vicentí Jordi Torras, actual campió de la lliga de futbol sala amb el FC Barcelona Alusport. La Festa Major d’Estiu se celebra els dies 26, 27, 28 i 29 de juliol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]mb la col·laboració de les entitats i la implicació de molts vicentins i vicentines, Sant Vicenç dels Horts enceta la Festa Major d’Estiu, que comptarà amb una seixantena d’activitats als diferents carrers i places del poble.

Els actes programatsper avui són els següents:

A les 17 h. ExpoForn 2013 ”Murals de postguerra (1941-1943). L’Acción Católica i el Servicio del Soldado” . El dia 26 serà obert fins a les 21 h, i els dies 27, 28 i 29 de juliol, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Lloc: Forn Romà (sota la Biblioteca Municipal Les Voltes).

A les 18 h. Seguici de cultura popular a càrrec de la Banda de Sant Vicenç dels Horts, la Colla Castellera Carallots, la Colla de Diables Àngels Diabòlics i la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts. Sortida de la plaça de la Vila; recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Llobregat, Mn. Jacint Verdaguer i arribada a la plaça de la Vila.

A les 19 h. Acte de presentació i informació de la Iniciativa Legislativa Popular per una Renda Garantida Ciutadana . Projecció del vídeo de la campanyaRescatem les persones , d’Arcadi Oliveras, Ada Colau, el professor Sixte Garganté, l’arquitecta Itziar González i l’activista social Diosdado Toledano. Lloc: Sala Xica de La Vicentina.

A les 20 h. ExpoArt, 18a exposició del Col·lectiu d’Artistes Vicentins. El dia 26 fins a les 22 h, i els dies 27 i 28 de juliol, de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. Lloc: Societat Cultural La Vicentina.

A les 20.30 h. Teatre de carrer a càrrec de l’Escola de Teatre El Bitxo, que interpretarà Commedia dell’Arte. Lloc: plaça de Sant Jordi.

A les 21 h. Finals del Torneig de Futbol 5 . Lloc: Camp de Futbol Municipal La Barruana.

A les 21.30 h. Inauguració de la Festa Major d’Estiu 2013 amb la lectura del pregó a càrrec de l’esportista vicentí Jordi Torras , campió actual de la lliga de futbol sala amb el FC Barcelona Alusport. En el seu palmarès acumula 4 títols de lliga, 1 copa d’Europa, una Copa Intercontinental, 4 Eurocopes i un or i una plata als mundials de Xina Taipei (2004) i Brasil (2008), respectivament, entre altres títols.Fogonada a càrrec del col·laborador Josep M. Delgado. Lloc: plaça de la Vila.

A les 21.45 h. Tabalada i concentració de la Colla de Diables Àngels Diabòlics i del mamut Venux , destinada als més petits. Lloc: plaça de la Vila.

A les 22.00 h. 4t Festival de Jam-Session , amb Geni Barry Quintet i l’Escola Jam Session de Barcelona (Arturo Blasco Quartet). Lloc: plaça de Sant Jordi.

A les 22.15 h. Correfoc a càrrec de la Colla de Diables Àngels Diabòlics i del mamut Venux . Els acompanyaran els Diables de Sant Andreu de la Barca , elCuc de Molins de Rei i el Drac Rubricatus de Casablanca (Sant Boi de Llobregat) . Sortida de la plaça de la Vila; recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona i Dr. Robert i arribada a la plaça de Narcís Lunes. En arribar a la plaça de Narcís Lunes, sarau de foc a càrrec de les colles i les bèsties participants en el correfoc.

A les 22.30 h. Festival Flamenc amb Antonio Granada, D’Bohemia i Pepe Tejada com a artistes convidats. Al cante: Agustín el Cacereño i Antonio el Trianero i al baile: Quadre Flamenc de la Casa d’Andalusia . Lloc: pista poliesportiva del c. Sant Miquel.

A les 0.00 h. Ball amb el grup de versions Tràfic . Lloc: plaça de la Vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here