El president de la CCMA espera que en la negociació de l’ERO es trobin “solucions per minimitzar el màxim la sortida de persones”. Durant la seva intervenció, 200 persones es manifestaven davant del Parlament contra l’ERO a la Corporació

“No hem vingut a desmuntar res, sinó tot el contrari, venim a fer tot el que calgui per preservar la viabilitat en el futur” dels mitjans públics “i seguir tenint un model que s’ha de potenciar, preservar i continuar en el futur”.

Així ho va manifestar ahir el president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, en la seva compareixença al Parlament.

Duart va respondre a diferents preguntes sobre les negociacions de l’ERO de Catalunya Ràdio i TV3 i va dir que espera que es trobin “solucions per minimitzar el màxim la sortida de persones”.

A les portes del Parlament, unes 200 persones de TV3 i Catalunya Ràdio es manifestaven. A més, alguns sindicalistes de TV3 han estat desallotjats de la sala on es realitzava la compareixença.

L’Assemblea de treballadors i treballadores de TV3 ha aprovat la convocatòria d’una vaga per als dies 10 i 11 de setembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here