Els Gegants del municipi fan enguany 25 anys i, per això, són els convidats per fer el discurs inaugural de la festa gran de Sant Just; que serà el tret de sortida per a diversos dies d’activitats per a totes les edats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l pregó de Festa Major és el tret de sortida oficial a la celebració i es farà dijous a les 20h a la plaça Verdaguer, tot i que durant tot el dia hi haurà més activitats a la plaça.

Gentil i Flor de Neu fan enguany 25 anys però el cert és que l’entitat en té 33. El constructor dels Gegants va ser Manel Casserras, i des de la seva creació, Gentil i Flor de Neu participen de totes les activitats que poden, tant dins com fora del municipi.

Actualment, l’entitat compta amb una 25a de socis i sòcies, i els agradaria una renovació generacional. Com passa a diferents entitats de Sant Just, troben a faltar més presència de gent jove.

El pregó de Festa Major a càrrec de Gentil i Flor de Neu, els Gegants de Sant Just, serà dijous a les 20h a la plaça Verdaguer. Serà, per tant, el tret de sortida oficial a sis dies de Festa Major al poble.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here