Gentil i Flor de Neu seran els pregoners de la Festa Major de Sant Just, que comença demà

Gentil i Flor de Neu seran els pregoners de la Festa Major de Sant Just, que comença demà

Els Gegants del municipi fan enguany 25 anys i, per això, són els convidats per fer el discurs inaugural de la festa gran de Sant Just; que serà el tret de sortida per a diversos dies d’activitats per a totes les edats

El pregó de Festa Major és el tret de sortida oficial a la celebració i es farà dijous a les 20h a la plaça Verdaguer, tot i que durant tot el dia hi haurà més activitats a la plaça.

Gentil i Flor de Neu fan enguany 25 anys però el cert és que l’entitat en té 33. El constructor dels Gegants va ser Manel Casserras, i des de la seva creació, Gentil i Flor de Neu participen de totes les activitats que poden, tant dins com fora del municipi.

Actualment, l’entitat compta amb una 25a de socis i sòcies, i els agradaria una renovació generacional. Com passa a diferents entitats de Sant Just, troben a faltar més presència de gent jove.

El pregó de Festa Major a càrrec de Gentil i Flor de Neu, els Gegants de Sant Just, serà dijous a les 20h a la plaça Verdaguer. Serà, per tant, el tret de sortida oficial a sis dies de Festa Major al poble.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt