La Vuelta Junior és una iniciativa que des de fa dos anys porta a terme l’organització de la Vuelta a España i Cofidis per fomentar el ciclisme i els hàbits saludables entre els i les més joves

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ixí, a través de mini-etapes per a escolars, els nens participants poden viure una jornada ciclista i córrer l’últim tram del traçat de l’etapa professional.Aquesta iniciativa es realitza en els municipis que, com Castelldefels aquest any, són final d’etapa en el recorregut de la Vuelta a España.

Castelldefels, a més, és la ciutat amb major nombre de col·legis participants (s’ha convidat a tots i hi participen 13) dels 10 municipis espanyols que tindran etapa a la Vuelta Junior 2013.

D’aquests centres, se seleccionen 100-120 nens de 6 a 12 anys que disputaran la mini etapa de la Vuelta Junior dividits en 4 mànigues per cursos.Aquesta mini etapa es desenvolupa al darrer quilòmetre de l’etapa professional.

La mini etapa de Castelldefels començarà en un punt intermedi de l’avinguda Manuel Girona i finalitzarà sobre les 15 hores (unes dues hores abans de l’arribada dels ciclistes professionals) a la meta de la porta del Castell.

Els nens o nenes guanyadors pujaran al podi dels professionals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here