El Govern presentarà un recurs davant el TS per l’adjudicació d’Aigües Ter-Llobregat a Acciona. Els serveis jurídics de la Generalitat ho materialitzaran “els propers dies”. ERC assegura que els dos consellers tenen intenció de comparèixer

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Govern presentarà un recurs de cassació al Tribunal Suprem davant la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d’anul·lar l’adjudicació d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona.

Així ho va avançar el conseller de la Presidència, Francesc Homs, que va afegir que els serveis jurídics de la Generalitat materialitzaran el recurs “els propers dies”.

El 19 de juliol passat el TSJC va decidir desestimar el recurs de reposició presentat per la Generalitat i per Acciona que tornava a demanar la suspensió cautelar de l’anul·lació de l’adjudicació d’Aigües Ter-Llobregat a Acciona.

Ara, els grups de l’oposició al Parlament han reclamat les compareixences del conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, i la del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila per donar explicacions sobre l’adjudicació d’Aigües Ter-Llobregat.

De fet, per aquest dimecres està convocada una Junta de Portaveus extraordinària per decidir si es portarà a terme aquesta compareixença al Parlament.

El portaveu adjunt d’ERC al Parlament, Oriol Amorós, ha afirmat que al seu partit els consta que Vila i Mas-Colell “volen comparèixer per explicar el procés de privatització d’ATLL i com està la situació”.

El dubte està en veure si compareixen en Diputació Permanent.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here