El tren sortirà cada dia de Pl. Espanya i anirà directe a l’estació de Monistrol de Montserrat. La nova circulació permetrà absorbir la gran afluència de viatgers i turistes que visiten Montserrat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es del 29 de juliol, FGC ha posat en circulació un tren especial directe per arribar a la muntanya de Montserrat.

Amb sortida cada dia a les 11.00 hores de l’estació de Pl. Espanya, el tren viatjarà directament fins a l’estació de destí, Monistrol de Montserrat, on es farà enllaç amb el Cremallera per pujar al santuari.

L’objectiu d’aquesta nova circulació és poder absorbir la gran afluència de visitants que accedeixen a Montserrat en una hora d’alta demanda.

Durant aquests dies, Ferrocarrils està duent a terme una intensa acció informativa per promocionar aquest nou tren especial directe a Montserrat.

Per personalitzar i identificar aquest tren, la unitat que realitzarà el servei estarà decorada exteriorment amb elements al·legòrics de la muntanya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here