L’empresa, amb seu a sant Andreu de la Barca, està especialitzada en accessoris sanitaris per a col·lectivitats

Barcelona (ACN).- La companyia catalana Clinimax, amb seu a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) i especialitzada en accessoris sanitaris per a col·lectivitats, ha adquirit la marca Simex, dedicada a les ajudes tècniques per persones amb discapacitat i als sanejaments en el sector sanitari.

Amb aquesta compra, Clinimax es converteix en una de les empreses líders en el sector de l’equipament per col·lectivitats com hospitals, centres assistencials, instal·lacions esportives, hotels i restaurants.

Així mateix, segons apunta en un comunicat Clinimax, l’empresa reforça el mercat internacional amb la seva presència a Europa, Rússia i els Emirats Àrabs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here