El grup de Sant Feliu de Llobregat hi presentarà els temes de la seva maqueta i avançaran alguna de les cançons del disc que publicaran a l’octubre

Els CyBee, jove banda de Sant Feliu de Llobregat, comença divendres una original gira per portar la seva música, en acústic, a les places de diversos pobles de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa original aquí, però que és una pràctica habitual a bona part d’Europa, on els grups novells fan actuacions a la via pública per donar-se a conèixer. Cada dia entre el 9 i el 25 d’agost, els CyBee es plantaran a la plaça d’un poble diferent i faran una actuació en acústic i sense equip de so per difondre la seva música amb una proximitat total amb el públic: la gent que en aquell moment passi pel carrer.

Aquesta iniciativa la van iniciar l’estiu de l’any passat amb el que van anomenar CyBeeTour i que els va portar a una vintena de poblacions amb un notable èxit de públic i de ressò. Ara, a l’espera de publicar la propera tardor el seu primer disc repeteixen la idea rebatejada com a CyBeeTwour. Hi interpretaran, en acústic, les cançons de Tot Aquest Temps, la maqueta publicada l’any passat i que es pot descarregar de franc a la seva pàgina web,www.cybeemusic.com. També avançaran alguna cançó del que serà el seu primer disc, que es publicarà el proper octubre. I tampoc hi faltaran versions d’alguns artistes més importants del panorama musical internacional i català. Les versions ja s’han convertit en un tret característic d’aquesta banda, que promet convertir-se en el grup revelació dels propers mesos.

El disc es publicarà a l’octubre

El primer disc dels CyBee es publicarà el proper octubre. L’han gravat aquest juliol als estudis Medusa de Barcelona, sota la producció de Manu Guix i Roger Rodés. Una cançó ja es pot escoltar i veure’n el vídeo al youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Jyv089VTTJM

 CyBee és un grup de quatre amics de Sant Feliu de Llobregat. Després d’una primera etapa de versions i d’un parell de maquetes on cantaven en castellà i anglès, els Cybee publiquen l’any passat la seva primera maqueta en català, Tot Aquest Temps. Un treball amb un so més americà. En el darrer any han fet més d’una quarantena de concerts on han presentat els seus temes i han interpretat versions dels seus artistes referents. Algunes d’aquests versions han estat gravades amb l’estil característic del grup aconseguint força notorietat al youtube, alguna superant les 16.000 visites. El grup ha preparat versions inèdites pel CyBeeTwour com cançons de Bruno Mars, Mumford and Sons o Els Catarres, entre d’altres.

 Els Cybee són Jordi Vilaseca (bateria), Marc Colomer (guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Nil Moliner (veu i guitarra).

Calendari del CyBeeTwour:

09/8: Ribera de Cardós 22.30h Carpa del Càmping La Borda del Pubill

10/08: Sort 19.30h Plaça Major

12/08: Altafulla 20h Passeig (altura del Casinet)

13/08: Cambrils 20h Passeig Marítim

15/08: Blanes

16/08: L’Escala

16/08: Sant Pere Pescador

17/08: Sant Feliu de Guíxols

18/08: Calella de Palafrugell

20/08: Puigcerdà

22/08: Montserrat

23/08: Badalona

24/08: Granollers

25/08: Sant Cugat del Vallès

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here