Els 37 treballadors de J HORTS continuen esperant el desenllaç de l’empresa que ja està en mans de l’administrador concursal qui està negociant amb possibles inversors

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons informa El Prat Ràdio, aquesta és la possibilitat que també prefereixen els treballadors tot i que també s’han plantejat fer-se càrrec ells mateixos.

La llei concursal preveu un any per liquidar l’empresa des que entra la fase de liquidació. En el cas de J Horts va ser l’1 de juliol.

 Tot i així si no hi ha cap interessat en adquirir-la i els clients marxen, es procedeix a la liquidació de l’empresa i a la venda dels béns. Això podria passar abans de l’octubre. De moment els treballadors continuen anant al seu lloc de feina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here