Els canvis es deuen a les obres de millora al túnel artificial de Port Ginesta i es mantindran fins l’1 de setembre. A Platja de Castelldefels, els usuaris amb origen o destinació sud hauran de desplaçar-se fins a Castelldefels per enllaçar amb els trens amb destinació Garraf, Sitges, Vilanova-Sant Vicenç de Calders

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]R[/dropcap]enfe modificarà el servei ferroviari al tram de Platja de Castelldefels-Garraf entre el 17 d’agost i l’1 de setembre amb motiu de les obres de millora al túnel artificial de Port Ginesta. En un comunicat el passat 7 d’agost, Adif va explicar que mentre durin els treballs els trens circularan en via única en aquest tram, el que comportarà una“important limitació de la capacitat operativa” que farà necessària la posada en marxa d’una programació especial.

Així, en la línia R2 sud entre Sant Vicenç de Calders i Estació de França, els trens que facin la ruta Barcelona-Platja de Castelldefels mantindran la seva oferta habitual, mentre que els de Barcelona-Castelldefels-Vilanova-Sant Vicenç de Calders comptaran amb dos serveis per hora i sentit, sense parada a Platja deCastelldefels.

Precisament, a Platja de Castelldefels, els clients amb origen o destinació sud hauran de desplaçar-se fins a Castelldefels per enllaçar amb els trens amb destinació Garraf, Sitges, Vilanova-Sant Vicenç de Calders. Dos trens regionals de la línia R15 – entre Barcelona i Riba-roja d’Ebre – circularan desviats per Vilafranca, directes entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona, el que comportarà un increment del temps de viatge. També seran desviats per Vilafranca-i, en conseqüència, hauran recorreguts més lents-els trens de llarga distància Barcelona 9.00 hores-València 12.25; Barcelona 17.00 – Múrcia del Carmen 0.18; Alacant 06.55-Barcelona 12.02, i Alacant 16.17-Barcelona 21.30.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here