Caminar, córrer, anar amb bici, l’observació de flora i fauna, les activitats programades dins del programa Vine a fer Esport Salut. Cornellà disposa d’una xarxa de parcs i zones verdes que s’estén per tots els barris de la ciutat

Està capitalitzada pels parcs de Can Mercader, de la Infanta, de Can Corts, de les Aigües i Rosa Sensat. Però especialment, la recuperació empresa en els últims anys en els marges del riu Llobregat ha permès sumar aquesta gran àrea natural com a espai d’oci ciutadà.

Caminar, córrer, anar amb bici, l’observació de flora i fauna, les activitats programades dins del programa Vine a fer Esport Salut, descansar… Gaudir, en definitiva, sense sortir de la ciutat de més de 500.000 metres quadrats d’entorn natural que cal protegir entre tots i totes.

“Cornellà pel Civisme”

El manteniment de les zones verdes requereix d’una inversió econòmica per part de l’Ajuntament però també del respecte de tota la ciutadania. Per a conscienciar a la població sobre la necessitat de cuidar l’espai públic, tres parelles d’agents cívics recorren la ciutat, en el marc del programa “Cornellà pel Civisme”. L’objectiu és que els parcs i el riu segueixin sent l’eix de l’activitat ciutadana i de l’oci saludable.

Piscines d’estiu fins a l’11 de setembre

Cornellà compta aquest estiu amb dues piscines descobertes, la del Parc Esportiu Llobregat i la del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. Ambdues restaran obertes tots els dies de la setmana de 10.30 a 19.30 hores, fins a l’11 de setembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here