L’Ajuntament de Castelldefels posa en marxa una nova aplicació per a dispositius mòbils que permet accedir a tota la informació del municipi

Amb la voluntat de seguir acostant i facilitant la informació municipal a la ciutadania, l’Ajuntament de Castelldefels ha posat en marxa una nova aplicació per a dispositius mòbils que permet accedir a tota la informació del municipi. La nova app ja està disponible i operativa per a dispositius Android i iPhone.

L’aplicació conté diferents apartats en què es pot consultar les notícies més recents de Castelldefels, telèfons i webs d’interès o l’agenda municipal per conèixer els pròxims esdeveniments a la ciutat i els seus detalls: lloc, horari … L’aplicació permet a més crear els esdeveniments en el calendari.

D’altra banda, la nova app de l’Ajuntament permet accedir al directori d’empreses, comerços i equipaments del municipi on trobaràs informació sobre els serveis que ofereixen i diferents formes de contactar amb ells. De la mateixa manera, també ofereix una completa guia d’hotels i restaurants a Castelldefels.

Aquesta iniciativa ve a implementar la iniciativa municipal per apropar la informació de Castelldefels a la ciutadania a través de les noves tecnologies. També es pot consultar tota l’actualitat de la ciutat a través de les principals xarxes socials com FacebookTwitterYouTubeVimeoFlickr… el web municipal www.castelldefels.org, el diari digital www.elcastell.org, l’espai de l’alcalde, www.alcaldecastelldefels.org o els webs dels mitjans municipals www.castelldefelstv.org i www.radiocastelldefels.org.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here