Catorze comarques catalanes estan en alerta per alt risc d’incendis. Està especialment afectat el terç sud del Principat i part de la Catalunya Central

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest dilluns, catorze comarques catalanes tenen  un risc alt d’incendi forestal, segons el mapa de previsió elaborat per la Direcció General de Medi Natural.

Les zones més afectades són el terç sud del Principat i part de la Catalunya Central. De sud a nord, hi ha risc alt a la Terra Alta, Ribera d’Ebre, Priorat, Garrigues, Conca de Barberà, Alt Camp, Anoia, Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Bages, Segarra i Alt Empordà.

Aquest cap de setmana, quan hi havia setze comarques amb alt risc d’incendi, especialment al prelitoral, Protecció Civil ja demanava mantenir la màxima precaució en zones forestals i recordava que està prohibit llençar burilles o llumins.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here