El passat 31 de juliol, la Colònia Güell va rebre per part del Instituto de Turismo Responsable (ITR) la certificació de sostenibilitat turística Biosphere Discover

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’acte de lliurament del certificat va tenir lloc al porxo de la Cripta de la Colònia Güell, amb la presència de Tomás Azcárate, President de l’Instituto de Turismo Responsable, Gerard Segú, alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Maria Miranda, Consellera de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eugènia Garcia, Gerent del Consorci de la Colònia Güell, i Ángel Díaz, President d’Advanced Leisure Services, l’empresa encarregada de la gestió de les visites turístiques a la Colònia Güell.

La Colònia Güell és el primer equipament cultural de Catalunya que rep la certificació Biosphere i segueix els passos de la ciutat de Barcelona, primera ciutat del món en rebre una certificació de sostenibilitat turística.

La sostenibilitat forma part del concepte bàsic de la gestió, de la posada en valor turístic de la Colònia Güell i del seu posicionament com a equipament cultural-turístic de referència. L’empresa Advanced Leisure Services ha volgut posar-ho de manifest mitjançant l’obtenció del Biosphere Discover.

Aquesta certificació determina que la Colònia Güell té una gestió sostenible, maximitzant els beneficis econòmics, socials, del patrimoni cultural i el medi ambient, tot minimitzant els impactes negatius. Repercuteix en l’actitud i conscienciació dels visitants, a més de fomentar l’economia i la identitat locals. Aquest reconeixement posa una vegada més de relleu el nivell de qualitat dels recursos i l’oferta turística de la destinació del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here