L’atleta viladecanenca Beatriz Pascual ha tornat a donar la talla en una gran competició en acabar ahir en sisena posició a la final dels 20 quilòmetres marxa dels Mundials d’Atletisme, a Moscou. Pascual ha igualat el seu millor lloc en una cita mundialista, en fer un temps de 1h 29′ 00″, la seva millor marca aquesta temporada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a marxadora de Viladecans, que participava en el seu quart Mundial, va ser la millor representant espanyola en una prova dominada per les russes Lashmanova, campiona, i Kirdyapkina, subcampiona.

Pascual va anar al seu costat fins que, a meitat de carrera, es van destacar del grup principal a la caça de dues atletes escapades.

La viladecanenca, quatre vegades campiona d’Espanya, va preferir mantenir un ritme estable i va anar remuntant algunes posicions en el tram final, quan l’esforç li passava factura a alguna de les seves rivals.

Així va igualar el sisè lloc (posició de finalista) aconseguit en els Jocs Olímpics de 2008 i en els Mundials de 2009, la seva millor participació internacional després dels cinquens llocs de l’Europeu de 2010 i de la Copa del Món de 2012.

 

 

 

Font: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here