L’Associació Esportiva Prat ha guanyat la XXVIII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català aquest dissabte al camp del Guinardó després d’imposar-se a la UE Llagostera a la tanda de penals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l partit va començar amb un clar domini del Llagostera que va transformar la primera ocasió del partit. Era el minut 3 i els gironins inauguraven el marcador de la final del torneig, un gol d’Oriol Alsina.

Els jugadors d’Agustín Vacas van reaccionar i van agafar el timó del partit cap a mitjans de la primera part on els xuts dels pota blava Oribe, Kante i Ignacio portaven el perill a la porteria de Ratti. Al minut 35 i després d’una gran assistència de Fernando, Ignacio Rosillo marcava el gol de l’empat amb una pilota creuada que superava el porter. Un Ignacio Rosillo que va acabar guanyant el trofeu al màxim golejador i al jugador més valuós del torneig.

El resultat 1-1 es va mantenir fins acabar el partit. A la segona part tots dos equips van acusar el cansament acumulat tot i que als darrers minuts tots dos equips van gaudir de diverses oportunitats.

A la tanda de penals, tots dos equips van marcar els 5 llançaments, però ha estat la UE Llagostera qui finalment va fallar el sisè penal que va donar el títol a l’AE Prat. És el segon any que l’equip pratenc disputa aquest torneig. Enguany l’ha guanyat després de superar el Martinent i Santboià en la fase de grups, l’Hospitalet a les semifinals i a la UE Llagostera, a la final.