El passat  dissabte 27 de juliol van visitar la vila baixllobregatina 8 populars usuaris d’Instagram en una visita guiada organitzada per #CapturaMolins. Les fotografies preses durant el tour es podran veure en una exposició oberta al públic a la Federació Obrera del 23 de setembre fins al 4 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta ruta, els instagramers van poder visitar llocs emblemàtics com la Federació Obrera, el Foment o el mercat municipal, a més de poder gaudir de l’Església parroquial de Sant Miquel.

Aquesta proposta va ser seleccionada en la categoria 14-17 anys, en l’àmbit Cultura i Creació, presentada per Aniol Costa, dins els Pressupostos Participatius 2013 organitzats des de  la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei.

El projecte inclou que tots  els molinencs i molinenques que ho desitgin podran compartir els seus moments de la Festa Major d’enguany i optar a guanyar un dels premis del concurs etiquetant les seves fotos amb el hashtag #CapturaMolins.

Les fotografies del tour s’exposaran de manera oberta al públic a la Federació Obrera, des del 23 de setembre fins al 4 d’octubre d’enguany.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here