Malgrat la festa s’iniciarà oficialment el proper 22 d’agost, ja s’estan celebrant activitats prèvies a l’esdeveniment, incloses al programa de festes d’aquesta localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]rèviament al pregó que donarà el tret de sortida oficial a la festa gran del municipi, a Collbató ja es pot gaudir d’algunes de les activitats incloses al programa de Festa Major.

Avui se celebrarà el campionat que organitza l’Associació de Caçadors, i al gimnàs de l’escola Mansuet el torneig popular de tennis taula en les seves dues categories, menors de 18 anys i adults.

Els nens i nenes també podran gaudir de les seves pròpies propostes. Així, aquest proper 21 d’agost el Club de Tennis Collbató organitza a partir de les 12 h la pesca de fruita i el bany d’escuma. Durant la mateixa jornada, a partir de les 18 h, també es podrá trobar al mateix club i al camp de futbol inflables, una xocolatada i jocs tradicionals. El dia es tancarà amb el campionat tie-break.

A partir del dia 22, Collbató ja estarà oficialment de Festa Major, una setmana de festa a Collbató, plena de activitats com el Correfoc, Cercavila, balls, Concerts, Cinema, carrera de trastos…

En total uns vint-i-cinc els actes que conformen el programa de la Festa Major de cada any i es dirigeixen al conjunt de la ciutadania independentment de la seva edat o de les seves preferències.

Totes les entitats del poble hi participen. S’inicïen amb el pregó des del balcó de l’Ajuntament amb un posterior pica-pica i a partir d’aquí i durant tot el cap de setmana es segueixen les activitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here