En commemoració del centenari del naixement de Salvador Espriu, la plaça Sant Jordi acollirà una exposició itinerant amb l’objectiu d’apropar la seva figura a la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a mostra consisteix en un total de 14 plafons a través dels quals es divulga l’univers literari de l’autor. Cada plafó correspon a una lletra del nom i cognom del poeta i cada lletra s’associa a un concepte o imatge clau.

Les fotografies i el textos de poesia o prosa d’Espriu situats a cada plafó contenen la informació per representar cada concepte. Per exemple, la “L” de llengua, es refereix a la fidelitat de l’autor al català, o la “S” de Sinera, remet als seus orígens d’Arenys de Mar, un paisatge molt present a la seva obra. Es tracta, doncs, d’oferir una aproximació dels visitants a un dels autors cabdals de la literatura catalana del segle XX.

L’exposició compta amb el suport de l’Oficina de l’Any Espriu i la Institució de les Lletres Catalanes i, al ser itinerant, recorrerà diverses poblacions de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here