S’ha fet públic el títol de dues de les pel·lícules que formaran part de la Secció Oficial Competitiva del Festival d’enguany, que es celebrarà del 29 d’octubre al 3 de novembre. Es tracta de la canadenca MON AMI (Rob Grant, 2012) i la nord-americana I AM A GHOST (H.P. Mendoza, 2012)

MON AMI, producció canadenca, no es pot catalogar pròpiament com una pel·lícula de terror però si que es pot afirmar que la sang, la tortura i, sobretot, l’humor negre que conté seran recordats durant anys en el Festival. Sens dubte aquesta òpera prima amb forma de segrest d’estar per casa, farà les delícies de totsi totes. Prepareu les riallades…

D’altra banda, la nord-americana I AM A GHOST (també una òpera prima), si cal encasellar-la d’alguna manera, estaria a cavall entre el terror pur i el fantàstic. Del primer té la tensió, el suspens i la forma en què el guió avança, i del segon el que té de desconcertant i hipnòtica. Una de les petites joies d’aquest any.

Continua, doncs, l’aposta del Festival pels nous realitzadors a través de les seves estrenes en el camp del llargmetratge, i l’aposta per la Secció Oficial Competivitiva del Festival, que es celebra des de fa dos anys i tracta de consolidar així que el Festival tingui una semana de durada.

Aviat, es desvetllarà més informació del Festival, que es celebrarà del 29 d’octubre al 3 de novembre d’enguany.

Desvetllat el nom del primer membre del jurat

Així mateix, també han desvetllat el nom de JAVI RUEDA, el primer dels cinc membres del Jurat. Javi és un apassionat de cinema. S’ha format com a periodista, redactor d’assajos, articles i crítiques per a mitjans online i ha exercit com a professor de diverses disciplines audiovisuals.

Com a director, productor, responsable de fotografia, etc. ha participat a mig centenar de curts, arribant a estrenar un llargmetratge a nivell comercial l’any 2010.

Des de 2003 dirigeix la productora VEGEU Produccions, amb la qual és a punt d’estrenar dos nous llargmetratges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here