El 6 de setembre, la ciutat baixllobregatina serà la meta de la 13ª etapa de la Vuelta a España. A més de l’aspecte més esportiu, Castelldefels viurà una jornada amb diferents actes lúdics. Un d’ells serà la Ruta de la e-Tapa, en la qual participaran restaurants de la ciutat que oferiran les seves millors tapes. Aquesta ruta de la e-Tapa anirà acompanyada d’actuacions de grups locals a la plaça de l’església

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l divendres 6 de setembre, amb motiu de l’arribada del Vuelta Ciclista a España a Castelldefels, el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, organitza una FIRA TAPA, amb tots els participants de la 6a Ruta de Tapa i els assistents a la Mostra de Cuina, a la plaça de l’Església.

Un total de 25 restauradors de Castelldefels oferiran als assistents les millors degustacions des del migdia (de 12 a 15 h) per a rebre als ciclistes; i després, a la nit (de 19 a 00 h), per a realitzar la millor fi de festa d’un dia especial per a la ciutat. La ruta de la e-Tapa estarà acompanyada durant tot el dia d’actuacions musicals de grups locals a la plaça de l’Església.

Així doncs, un cop finalitzi l’etapa, totes les persones aficionades i el públic assistent podran gaudir del Parque Vuelta al Parc de la Muntanyeta (stands dels patrocinadors, que faran regals i oferiran exhibicions) i a la plaça de l’Església amb actuacions musicals i degustar la millor gastronomia de la ciutat a un preu de 2,50 € per Tapa, inclosa la beguda.

Els fogons de l’hostaleria de Castelldefels han volgut unir-se a aquesta gran festa de l’esport amb les seves millors i més gustoses tapes, amb sortida a les millors cuines i arribada als encara millors paladars de les persones aficionades al ciclisme i a la gastronomia.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here