L’espluguenca plega del Congrés per anar a fer classes als Estats Units durant un any, però rotatius com ‘El Mundo’ i ‘El País’ apunten que tornarà després del parèntesi per tornar a lluitar pel lideratge del PSOE. L’exministra de Defensa afirma que el PSOE té un calendari que “no comparteix” però que respecta

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’exministra de Defensa i excandidata a la secretaria general del PSOE, Carme Chacón, deixa el seu escó de diputada al Congrés durant un any per anar a fer classes als Estats Units.

Chacón torna a la docència després d’haver acceptat una oferta de la Universitat Dade College de Miami i ha subratllat que aquesta decisió no significa desvincular-se de la política.

La dirigent socialista nascuda a Esplugues, ciutat de la que va ser regidora fins l’any 2003, no deixa la seva vinculació amb el PSOE i després d’aquest parèntesi tornarà a la política activa.

Així doncs, Chacón ha puntualitzat que deixa el seu escó al Congrés “en cap cas” deixa la política” i ha afegit que seguirà fermament compromesa amb el seu país, “Catalunya i a Espanya”.

“El meu compromís és més ample que un escó”, ha insistit. La diputada del PSC al Congrés ha reconegut que el PSOE té un calendari que “no comparteix” però que respecta i que el seu projecte de renovació generacional i política “segueix vigent”.

Balmón creu que Chacón ha pres una decisió personal “fruit d’un temps convuls”

El secretari d’acció política del PSC, Antonio Balmón, creu que la diputada del PSC, Carme Chacón, ha pres una decisió personal fruit d’una reflexió “en un temps que ha estat convuls”.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el número dos dels socialistes catalans ha assegurat que és una opció “totalment respectable” i ha afegit que entén les seves raons de deixar el seu escó per anar a donar classes als Estats Units durant un any.

Segons Balmón, el que li motiva a l’excandidata a la secretaria general del PSOE és “intentar aprofundir en una de les gran qualitats professionals que té”, en referència a la seva feina com a professora.

“És jove i li convé”, ha conclòs.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here