1.400 persones participaran a la 35a Pujada a Peu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper diumenge 1 de setembre està prevista la 77a edició de l’Aplec de Sant Ramon . La celebració coincideix amb la 35a Pujada a Peu que enguany comptarà amb al voltant de 1.400 persones, entre corredors i caminants. El pregó d’aquesta edició anirà a càrrec de l’Ateneu Familiar.

La jornada començarà a les 9 del matí quan les més de 800 persones incrites per pujar a la muntanya caminant sortiran des de la plaça de l’Agricultura. Mitja hora més tard seran els 450 corredors i corredores inscrits els que iniciaran la pujada des de l’estati municipal d’atletisme Constantí Miranda.

Els premis de la cursa es lliuraran al voltant de les 10.30 h. Després està prevista la tradicional missa de l’aplec, a continuació el pregó (12 h) a càrrec de l’Ateneu Familiar, entitat que commemora el centenari. La festa acabarà amb la tradicional ballada de sardanes amb la cobla Sabadell.

Amb motiu de la celebració, el trànsit de vehicles a motor per la muntanya de Sant Ramon romandrà tancat a partir de les 23 h del dissabte dia 31 d’agost fins a les 13 h del diumenge 1 de setembre. L’Aplec de Sant Ramon està organitzat per l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, el Centre Excursionista Sant Boi, el Club Atletisme Sant Boi, la parròquia de Sant Antoni M. Claret, la Penya Blanc Blava, Prodema i Protecció Civil.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here