Aquest diumenge 1 de setembre tothom és convidat a pujar caminant plegats cap a l’ermita de Sant Ramon, amb motiu de la festivitat religiosa d’aquest sant català. El punt de trobada és la plaça dels Voluntaris Olímpics, a les 9 del matí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er tercer any consecutiu, l’Ajuntament viladecanenc organiza aquesta pujada de germanor a l’ermita, on els participants s’hi trobaran amb els caminants de Sant Boi, que ja fa anys que organitza la cita per aquestes dates, donat que el 31 d’agost és el dia de Sant Ramon Nonat, patró de les embarassades.

Des del parc de la Torre-roja, es pujarà al puig del Montbaig, de 289 metres d’alçada, coronat per l’ermita que li dóna un perfil ben característic i visible des de tot el delta del Llobregat. Aquesta es va construir l’any 1887 per encàrrec de Josep Estruch, en memòria dels seus pares i durant molts anys va ser tradició pujar a peu i posar un ciri per protegir als nounats i la mare partera.

Un cop a dalt, els i les caminants podran gaudir amb els Gegants i el Mamut de Viladecans i participar en una ballada de sardanes. També s’hi celebrarà la Missa de l’Aplec.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here