S’organitzarà del 6 al 15 de setembre en diferents bars i restaurants del poble

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er segon any consecutiu, el circuit Tapes i Canyes és un aparador dels petits plaers gastronòmics que ofereixen els bars i restaurants vicentins.

La iniciativa és possible gràcies a l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, la Unió de Botiguers i els comerciants del poble.

Durant aquests dies previs a l’esdeveniment, però sobretot del 6 al 15 de setembre, les xarxes socials d’aquest #TapesiCanyesSVH estaran especialmente actives. Informacions d’utilitat, resoldre dubtes, les tapes que es poden trobar a cada bar…tot s’anunciarà des del Twitter (@TapesiCanyesSVH) i al Facebook (https://www.facebook.com/tapesicanyes.svh).

També hi haurà espai pels concursos. El de la Millor Tapa 2013 Sant Vicenç dels Horts, consisteix en omplir una butlleta escollint les millors tapes que hagis provat. Es pot guanyar un sopar per a dues persones en algún dels bars o restaurants participants. A més, hi haurà un concurs d’Instagram de moments Tapes i Canyes.

Entra aquí  i consulta la guia amb tota la informació disponible.

Informació pràctica:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here