La Vuelta Junior també tindrà una etapa el 6 de setembre a Castelldefels

La Vuelta Junior també tindrà una etapa el 6 de setembre a Castelldefels

Es tracta d’una mini cursa que realitzen un centenar d’escolars de Castelldefels, que se senten ciclistes professionals durant un dia

El 6 de setembre, Castelldefels no només acollirà la meta dels ciclistes professionals de la Vuelta a España.

La ciutat baixllobregatina també acollirà una de les etapes de la Vuelta Junior, una iniciativa impulsada per un dels principals sponsors de la Vuelta, Cofidis, i que permet que un centenar d’escolars de Castelldefels (seleccionats per l’organització de la Vuelta Junior conjuntament amb els centres escolars) se sentin ciclistes professionals durant un dia (l’organització els hi cedeix una bicicleta, cascos i samarretes).

La Vuelta Junior tindrà un recorregut de menys d’un quilòmetre. Es farà a l’avinguda Manel Girona, entre la plaça Joan XXIII i la meta. Els i les joves ciclistes creuaran la meta dels professionals i els guanyadors pujaran al podi. Aquesta etapa de la Vuelta Junior començarà sobre les 15h.

La Vuelta Junior és una iniciativa que combina l’aspecte esportiu amb un aspecte educatiu i cívic. Els centres escolars de Castelldefels han rebut en els darrers mesos la visita d’un ex ciclista professional que ha impartit unes xerrades sobre conducció cívica de les bicicletes al carrer i a les carreteres.

 

Font: Ràdio Castelldefels

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt