El vestíbul Intermodal de la terminal T1 s’ha utilitzat de nou com a espai exclusiu per a aquest tipus d’usuaris. Juny va ser el mes de més afluència amb 3.208 passatgers de creuers

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es que el passat mes d’abril l’Aeroport de Barcelona-El Prat iniciés l’operativa especial de facturació per a passatgers de creuers, un total d’11.833 persones usuàries han facturat en el vestíbul intermodal de la terminal T1.

El mes de juny es va registrar la xifra més alta amb més de 3.200 passatgers d’aquest tipus. Es tracta d’un procediment específic per a aquells viatgers que agafen un vol després d’arribar en creuer a Barcelona.

En concret, els passatgers compten amb mostradors de facturació propis en el vestíbul Intermodal de la T1 perquè puguin facturar les maletes i recollir la targeta d’embarqui en cas que sigui necessari.

Air France, British Airways, KLM i Lufthansa són les companyies que realitzen aquest tipus d’operativa.

D’altra banda, la companyia Intercruises gestiona l’operativa dels creuers Royal Caribbean, Celebrity Cruises i Happag Lloyd, mentre BC Tours s’encarrega de Norwegian i Carnival.

L’operativa anual finalitza el proper 27 de novembre i es reprendrà a l’inici de la nova temporada, entre abril i maig de 2014.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here