Primera victòria com a professional del ciclista francés

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Baix Llobregat i especialment Castelldefels, han viscut en primera persona una de les tres proves ciclistes més importants a nivell mundial, al costat del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

Acollir el final d’etapa d’una prova esportiva d’aquesta magnitud permet a Castelldefels, i de retruc a la nostra comarca, tenir una projecció turística a nivell mundial.

El francès Warren barguil ha guanyat la tretzena etapa de la Vuelta, que unia Valls amb la ciutat baixllobreatina, de 169 km, etapa en la qual l’italià Nibali ha mantingut el mallot vermell de líder.

Barguil, de 21 anys, va atacar a 2 quilòmetres de meta quan marxava escapat al costat de cinc corredors i va mantenir el ritme fins a imposar-se amb un temps de 4.00.13, per davant de l’italià Rinaldo Nocentini.

L’escamot va arribar a 2.42 minuts. Sense canvis en la general. Nibali segueix al capdavant amb 31 segons sobre l’irlandès Nicolas Roche i 46 respecte a l’espanyol Alejandro Valverde i el nord-americà Chris Horner.

La ciutadania ha seguit amb interès l’arribada de la Vuelta a Castelldefels, un esdeveniment internacional d’enorme impacte en els mitjans de comunicació.

L’Ajuntament calcula que si la ciutat volgués fer una campanya publicitària en els mitjans de comunicació d’aquest tipus li costaria més de 300.000 euros. Castelldefels, en canvi, no ha hagut de pagar res a l’organització per poder acollir aquest final d’etapa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here