Cinebaix continua la seva aposta pel cinema en català aquesta temporada, a més de la seva oferta de cinema d’autor, cinefòrum, i retransmissions d’òpera i ballet. Diumenge 8, a les 20 hores hi haurà un cinefòrum amb la presència de Dani de la Orden, director de la pel·lícula “Barcelona, nit d’estiu”, i de Joan Dausà, santfeliuenc autor de la banda sonora original del film

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l món secret es va estrenar el passat 30 d’agost, quan CineBaix encara era tancat per vacances. Es tracta d’una pel·lícula d’animació de Chris Wedge, director de grans pel·lícules d’animació com ara Ice Age (2002) i Robots (2005).

Una apassionant història plena d’insòlites peripècies que gira entorn d’una valenta adolescent que s’introdueix en un món en miniatura, on estranys éssers viuen en un perillós bosc. Durant la seva aventura, haurà d’ajudar els Homes Fulla a lluitar contra un grup de malvats insectes liderats per una terrible aranya.

Les forces entre el bé i el mal de nou en pugna… només que ara, a una escala ultrareduïda.

D’altra banda, Barcelona, nit d’estiu s’estrena a les sales comercials el mateix dia 6 de setembre, després d’un tour de presentació de la pel·lícula i de la banda sonora en diferents localitats de Catalunya durant el mes d’agost.

Protagonitzada per un gran elenc d’actors, molt de moda a Catalunya a través dels seus treballs en cinema i televisió, aquest primer llargmetratge de Dani de la Orden ens presenta una sèrie d’històries que s’entrecreuen una nit d’estiu barcelonina en què passarà el cometa Rose.

Una nit on l’amor, les sorpreses, les rialles, les emocions, les alegries, les decepcions, l’amistat … tot té cabuda en aquesta gran ciutat i en aquesta atractiva història.

El diumenge 8, a les 8 de vespre, la projecció de Barcelona, nit d’estiu anirà acompanyada d’una sessió de cinefòrum amb la presència de Dani de la Orden, director de la pel·lícula, i Joan Dausà, autor de la banda sonora original.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here