Un any més tot és a punt per gaudir de la Festa Major d’aquesta localitat baixllobregatina. Enguany hi ha programades més de mig centenar de propostes que barregen tradició, música, esports i espectacles, des d’avui fins l’11 de setembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l foc regnarà la nit del divendres amb el correfoc de festa major i les havaneres i el rom cremat a la platja de la Murtra. Dissabte serà un dia ple d’activitats esportives i culturals, i al vespre tindrà lloc la lectura del pregó a càrrec de l’escriptor Lorenzo Silva i posteriorment el piromusical.

Ben entrada la nit, la rumba de l’incombustible Peret posarà dempeus el Parc del Torrent Ballester.

La tradició es fa lloc diumenge, amb els grallers, gegants i castellers que serviran de pròleg a la ja clàssica mamullada. I cada tarda els nens podran gaudir de la Festa Major Xica al parc de Can Xic.

La festa començarà i acabarà amb música. A més de Peret, podrem escoltar el jazz de Yoio Cuesta, el rock de Javier Andreu Trio o el folk de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. I pels seguidors de l’ska, el reggae i la rumba, el quart festival Rudecans tindrà lloc dimarts al llac del Parc de la Marina.

L’onze de setembre marca el final oficial de les festes amb els actes de la diada i dues propostes teatrals: Don Juan Tenorio, amb Joan Pera i Lloll Beltran, i la nit de monòlegs. Tot d’activitats per no quedar-se a casa.

No deixeu de consultar el programa a través del telèfon mòbil i de les xarxes socials, on trobareu tota la informació actualitzada perquè no us perdeu res de la Festa Major.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here