La línia Barcelona-Vallès funciona amb freqüències de dia feiner no lectiu i s’han doblat les de Manresa, Igualada, Olesa de Montserrat i Can Ros

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]F[/dropcap]errocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforça el servei de les Línies Metropolitanes aquest dimecres amb motiu de la Diada.

La Línia Barcelona-Vallès funciona amb freqüències de dia feiner no lectiu: a les línies S1 Terrassa, S2 Sabadell, S5 Rubí i S55 Universitat Autònoma circularan fins a 5 trens/hora. A les línies L6 Reina Elisenda i L7 Av. Tibidabo s’arribarà als 10 trens /hora.

A la línia Llobregat-Anoia, el servei es reforçarà a partir de les 13:30 h amb motiu del Congrés de la Societat Europea de Respiració i les línies R5 Manresa, R6 Igualada, S4 Olesa de Montserrat i S33 Can Ros es doblaran respecte a un dia festiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here