Els sindicats afirmen que la retallada en les licitacions és de més d’un 20% i que això es tradueix en una reducció del personal que presta el servei

El Prat de Llobregat (ACN).- Una vintena de vigilants privats de l’Aeroport de Barcelona-El Prat s’han manifestat aquest divendres al matí per les instal·lacions de l’antiga terminal T2 per denunciar les retallades que Aena, diuen, està imposant al sector.

Segons els sindicats, les últimes revisions en les licitacions del gestor aeroportuari a les empreses que presenten aquest servei als diferents aeroports espanyols han suposat una retallada de més del 20% en el pressupost. Un fet que, segons denuncien, es tradueix en una reducció del personal de la seguretat que repercuteix negativament en la qualitat del servei.

Actualment el Prat compta amb una plantilla de 400 vigilants privats de les empreses Vinsa, Prosegur i Segurisa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here