La pluja no va impedir que prop de 500 persones assistissin en el Parc Nou del Prat de Llobregat, diumenge 15 de setembre, a la primera Festa del treball del Baix Lobregat organitzada per CCOO

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]ins de les activitats de la mateixa, es va realitzar una pedalada que va sortir de Martorell i una caminada des de Cornellà, finalitzant ambdues en el mateix Parc Nou.

Així mateix es va celebrar un torneig de futbol i tallers infantils que van tenir una gran acceptació entre els petits.

Va ser una Festa oberta a la ciutadania i en la qual van tenir cabuda entitats, associacions i partits polítics de la comarca.

Per al sindicat, són moments decisius per a la classe treballadora, en els que, sota l’excusa de la crisi, es volen imposar de forma radical les més regressives polítiques neoliberals.

Per això CCOO del Baix Llobregat vol sumar esforços amb tots aquells i aquelles que comparteixen compromís amb aquesta lluita.

L’alcalde del Prat va obrir l’acte donant la benvinguda als assistents i a continuació van intervenir representants d’ICV (el coordinador comarcal Arnau Funes), EUiA (la diputada de la coalició Lorena Vicioso), ERC (el coordinador comarcal Jordi Albert), la Coordinadora de Persones a l’atur del Baix Llobregat i el Sindicat d’Estudiants.

El menjar va consistir en una paella popular sufragada mitjançant bons d’ajuda.

L’acte va finalitzar amb les intervencions dels secretaris generals de CCOO del Baix Llobregat i de Catalunya, Toni Mora i Joan Carles Gallego.

Entre el públic també es va poder veure a Joan Herrera (coordinador nacional d’ICV), Lluís Moreno (Secretari d’Organització d’ICV), i Arcadi Oliveres (economista i fundador del Procés Constituent). Ambdós van visitar al mateix Parc Nou el recinte del Festival Esperanzah!, on Oliveres va realitzar una xerrada.

En definitiva una jornada amb ambient festiu però amb una forta càrrega reivindicativa i dins del marc de la Diada Nacional, per evidenciar l’aposta del sindicat per una Catalunya amb drets socials i nacionals, com a binomi indestriable.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here