Arriba la 22 edició del concurs fotogràfic Delta del Llobregat amb la nova categoria a la xarxa social Instagram

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat en col•laboració amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat i amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia, arriba aquest any a la seva vint-i-dosena edició.

Aquest concurs vol destacar els valors estètics i naturals del delta del Llobregat a través de la imatge fotogràfica.  Les categories participants són paisatgisme, caça fotogràfica i macrofotografia. Enguany,  com a novetat, s’inicia una nova categoria a la xarxa social Instagram a través del hastagh #22concursdelta.

Es poden presentar fins a 5 obres per concursant , comptant totes les modalitats, amb un màxim de 3 obres dins d’una mateixa categoria. A Instagram es poden presentar fins a 5 obres. Hi ha 3 premis de 300, 150 i 100 euros per categoria, i un únic premi de 100 euros a Instagram.

Pot concursar tothom qui vulgui, qualsevol persona aficionada o professional del món de la fotografia.  Les fotografies es podran presentar fins el dia 15 de novembre. Per a més informació i consulta de les bases del concurs podeu entrar al web www.portadeldelta.cat.

Podeu veure la galeria fotogràfica dels darrers concursos entrant a http://www.portadeldelta.cat/mosaic_concurso.php

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here