El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell va posar en marxa, dimecres 11 de setembre, el nou espai web Moliempresa.cat. Constitueix un element de valor i utilitat que contribueix al desenvolupament de l’activitat econòmica i laboral al municipi de Martorell

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]É[/dropcap]s un portal de sensibilització de l’emprenedoria i l’empresa que incorpora una àmplia diversitat de continguts adreçats a les empreses, a persones emprenedores i a persones en situació d’atur o en actiu però en recerca de millora laboral

Moliempresa.cat pretén ser una eina de treball i consulta a l’abast de la ciutadania i del teixit empresarial on els pilars fonamentals d’informació de la web són els recursos vinculats a l’ocupació, la formació i les empreses en la que tots els col•lectius podran intervenir i participar activament. Oferirà un suport d’utilitat a l’emprenedor i a les empreses, mitjançant una ajuda per atendre amb eficàcia les necessitats dels emprenedors, incrementar el valor afegit al treball desenvolupat per Promoció Econòmica i millorar la seva utilitat i gestió.

Suport i assessorament a les empreses

La nova plataforma aportarà als emprenedors suport en termes d’estratègia, planificació, viabilitat i gestió empresarial, accés fàcil i automàtic a informació i formació més especialitzada, patrons de negoci que simplifiquin el procés de creació d’empreses competitives, clima de motivació constant, col•laboració entre usuaris, i suport amb l’atenció i acompanyament presencial del servei de creació i assessorament d’empreses del departament de Promoció Econòmica.

Els destinataris seran així persones emprenedores amb una idea de negoci ja madurada i persones que tinguin una inquietud emprenedora sense tenir res concret, a més d’empreses de recent constitució, totes les empreses i als ciutadans en general. L’usuari d’aquest servei pot ser qualsevol persona en qualsevol de les fases del procés d’emprenedoria o de desenvolupament empresarial per als que els continguts i funcionalitats d’aquesta plataforma li reportin alguna utilitat.

Serveis de consulta i informació

La nova pàgina web disposa de diferents aparats d’accés a continguts, notícies d’actualitat, consulta i inscripcions de totes les activitats que es desenvolupen al llarg de l’any a l’edifici Molí Fariner: Viver d’empreses, Club de l’emprenedor, assessorament per a la creació i consolidació d’empreses, cercador d’ofertes de treball, pràctiques en empreses, actualitat sobre la formació ocupacional i la formació empresarial i altres continguts que conformen la totalitat dels seus continguts.

Nou directori empresarial

La web compta des del seu començament amb un directori empresarial local que podrà ser consultat de forma pública i que permetrà a les empreses del municipi donar-se d’alta i actualitzar les seves dades i activitats que considerin adients.

Emprenedors de Martorell

La web Molí Empresa també afegirà pròximament vídeos amb casos d’èxit i de motivació, dels nous emprenedors de Martorell que s’han assessorat des del servei de creació i consolidació d’empreses de Promoció Econòmica de Martorell a l’hora d’iniciar el seu projecte empresarial i que finalment han fet realitat a Martorell o a les seves rodalies.

Presència a les xarxes socials

El portal té presència a les xarxes socials, a Facebook en el perfil Martorell Emprèn i a Twitter en el perfil @moliempresa, on s’introdueixen notícies informatives, de conscienciació, d’esdeveniments que es produeixen en matèria d’emprenedoria i empresa. També s’estan captant articles d’interès de la premsa especialitzada en canals d’empresa i d’emprenedors per tal d’oferir informació actual pels visitants.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Martorell a través de l’àrea de Promoció Econòmica i el viver d’empreses és contribuir a potenciar la capacitat d’interactuar que ens brinden actualment les noves tecnologies, integrant actualitat, participació, treball en xarxa i creixement econòmic i social de la ciutat com a elements principals d’aquesta nova eina web operativa des de l’11 de setembre de 2013

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here