En el marc de la 12a Nit de l’Esport, celebrada aquest dissabte 14 de setembre es va recinèixer a més d’una vintena d’esportistes i equips del municipi pels mèrits aconseguits durant la temporada 2012-2013

[dropcap color=”##36600″ font=”arial”]L[/dropcap]’acte, que es va iniciar a les 20 h a la Piscina de l’Escorxador, va ser presentat pel periodista santfeliuenc Pep Sales, especialitzat en informació esportiva.

Tal com es va fer en la Nit de l’Esport de l’any passat, en l’edició d’aquest 2013 es van premiar esportistes a títol individual i equips de totes les entitats esportives locals que han presentat candidatura. Així, al llarg de la nit es van fer públics els noms dels finalistes i guanyadors que optaven al premi per a cadascuna de les diferents entitats o clubs esportius.

Alguns dels guardonats van estar l’equip benjamí de Futbol 7 de la Penya Barcelonista Iniesta 24, l’equip Sots 21 Femení del Club de Bàsquet Santfeliuenc, l’equip de relleu 4×100 lliures infantil femení del Club Natació Sant Feliu o l’equip infantil femení de waterpolo.

A nivell personal es va reconèixer la dedicació i els bons resultats esportius aconseguits per Cristian Domínguez, del Club Taekwondo Molero, o de les gimnastes Michelle García i Sara Fresneda, del Club Rítmica Sant Feliu, entre altres.

Al marge dels premis, a les diferents entitats esportives locals, es van atorgar també mencions especials per destacar la trajectòria o les fites aconseguides durant la passada temporada per diferents esportistes de la ciutat.

Entre els noms propis guardonats destaca Jordi Juvanteny, per la seva participació en el Dakar; Ismael García, per haver fet amb una bicicleta adaptada l’última etapa de la Milenio Titan Desert o Sandra Martín, capitana de l’equip sènior del Club Bàsquet Santfeliuenc que es retira.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here