[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]om cada any, el proper 21 de setembre commemorem el Dia Mundial de l’Alzheimer a la comarca del Baix Llobregat.

Hem programat un seguit d’actes amb un doble objectiu. Per una banda sensibilitzar la societat sobre les característiques d’aquesta patologia i de com afecta als malalts, les seves famílies i les persones que en tenen cura. I per altra, reivindicar els recursos i ajudes per tal de trobar solucions que els permeti gaudir de l’atenció que necessiten. Per tot aixó volem que sigui una jornada reivindicativa.

Avui, l’Alzheimer és un problema sociosanitari de primera magnitud, que afecta a més de 3’5 milions de persones a Espanya (entre malalts i familiars), que ha de ser abordat donant recolzament no sols als malalts sinó als que en tenen cura, que necessiten solucions i ajudes que en aquest moment de crisi no s’haurien de veure retallades ni minvades, donat que és un col·lectiu amb un elevat grau de dependència i que requereix atenció les 24 hores del dia.

El nostre lema per aquest any és “Mai no estaràs sol” i desitgem que no només es quedi en un eslògan, sinó que suposi també la implicació de tots vosaltres, familiars i amics, doncs com sabem, la unió fa la força i els nostres malalts necessiten de tots plegats, per tenir una veu que faci valer els seus drets, ja que ells no poden defensar-se per si mateixos.

Volem agrair-vos la vostra col·laboració i la de totes les administracions, entitats i voluntaris que fan possible poder continuar la nostra tasca i poder mantenir els nostres serveis en benefici dels afectats per la demència. Per participar com a voluntaris a les taules informatives o a qualsevol altra activitat programada, adreceu-vos a les vostres delegades o delegats.

Gràcies per col·laborar un any més i compartir les nostres inquietuds i els nostres desitjos.

 Descarrega’t el programa dels actes organitzats des d’AFA Baix per conmemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer.

 

Mª Rosa Giner Quiñonero, Presidenta d’ AFA Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here