El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, va presentar al mercat anglès la marca turística “Costa Barcelona”, impulsada per la Diputació de Barcelona. Aquesta és una acció conjunta amb l’Agència Catalana de Turisme que pretén promocionar la costa barcelonina, que inclou el Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’objectiu de l’acte és presentar als agents professionals londinencs la marca “Costa Barcelona” per tal de promocionar-la entre el públic britànic.

El diputat va assistir a una reunió amb bloggers anglesos per explicar aquesta destinació i convidar-los a un blogtrip, que es durà a terme a les comarques barcelonines abans de final d’any.

“Costa Barcelona” és una de les tres destinacions turístiques de la marca “Barcelona és molt més”, impulsada per la Diputació de Barcelona, i que engloba també Catalunya Central i Pirineus.

Aquesta acció s’emmarca dins de les accions de promoció previstes per a l’any 2013 de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona, atès que el mercat britànic és un dels mercats prioritaris per al sector.

Costa Barcelona

Costa Barcelona us dóna la benvinguda a un territori amb més de 100 quilòmetres de litoral i amb atractius turístics per satisfer els més variats gustos i interessos: platges, facilitats per a famílies amb nens, pobles i ciutats amb encant, modernisme, gastronomia i enoturisme, espais naturals protegits, cultura, festes i tradicions, grans possibilitats de practicar i gaudir de l’esport, infraestructures per celebrar congressos… a més del caliu de la seva gent i d’un clima benigne durant tot l’any.

El Baix Llobregat

L’espai turístic del Baix Llobregat és un territori de contrastos i punt de trobada de natura, cultura, indústria i gastronomia. El parc Natural de Montserrat, un massís únic al món és tan fascinant des de l’exterior com des de l’interior. La Cova del Salnitre, a la població de Collbató, permet fer un recorregut subterrani caminant entre espectaculars estructures geològiques.

El delta del riu Llobregat és una zona humida, lloc de parada d’aus aquàtiques, de gran valor paisatgístic i ecològic ideal per a excursions en bicicleta i per a gaudir de productes d’horta de gran qualitat.

A Santa Coloma de Cervelló, l’església de la Colònia Güell, obra de Gaudí, és visita obligada per als amants del Modernisme. I el Parc Arqueològic de les Mines Prehistòriques de Gavà permet viure l’experiència d’acompanyar una missió arqueològica en un dels jaciments neolítics més grans i millor conservat de l’Europa Occidental.

També hi podeu trobar… El Garraf – El Vallès Occidental – L’Alt Penedés – El Maresme – El Vallès Oriental

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here