L’Ajuntament baixllobregatí subvenciona el 50% del cost dels llibres de text als alumnes abrerencs dels cicles d’ensenyament obligatori, des de P3 fins a 4t d’ESO

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l consistori també ha concedit un ajut de 75 euros per a la compra de l’ordinador  per a primer d’ESO i una subvenció dels 50% dels cost dels continguts educatius digitals. En el cas d’alumnes d’escoles d’educació especial, l’ajut és del 50% del cost del material didàctic.

Les famílies abrerenques que han comprat els llibres a través de les AMPA ja han obtingut directament aquest descompte. Això és possible gràcies a que l’alcaldessa, Maria Soler, ha signat un conveni de col•laboració amb les associacions de pares i mares d’alumnes (AMPA) i directors dels quatre centres públics que hi ha al municipi (les escoles Francesc Platón Sartí, Ernest Lluch, l’Escola Abrera i l’institut Voltrera).

La resta de famílies poden sol•licitar l’abonament del 50% omplint el formulari que es troba a la seva disposició a l’Ajuntament (Oficina d’Atenció Ciutadana) o bé descarregant-lo directament al web municipal www.ajuntamentabrera.cat. Aquest imprès es pot presentar fins al 31 de desembre.

Aquest ajut és una mesura de caràcter social que l’equip de govern està duent a terme els darrers anys per reduir la despesa de les famílies en material escolar i que, en l’actual context econòmic, encara es fa més necessari. Enguany, representa un import de més de 150.000 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here