Un altre cop arriba la Festa Major i, amb ella, les IX Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei, que es celebraran, del 20 al 27 de setembre de 2013, a la Sala Punt de Comerç, “Molins de Rei Centre de Comerç”, al Mercat Municipal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questes jornades consisteixen en la creació d’un plat en directe durant on els restauradors professionals expliquen i elaboren una recepta de cuina que es maridarà amb cava de les diferents bodegues dels diferents enòlegs. Un cop acabada la recepta, hi ha una degustació del plat entre tots els assistents.

És la millor manera de conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia molinenca i la dieta mediterrània.

Entre les novetats enguany comptaran amb la presencia de diferents “bloggaires” del món gastronòmic que parlaran a les Xarxes Socials de: el que es cuina, com es cuina, qui ho cuina i de tot el que passa a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal, així com les bodegues Juvé y Camps, Vilarnau, Recaredo, Mont Marçal i Castell de Pregosa que maridaran les diferents receptes de cuina.

Les Jornades Gastronòmiques són l’exponent per excel•lència del treball en conjunt de tots i cada un dels sectors econòmics implicats: el comerç organitzat, amb la Unió de Botiguers al capdavant; el Mercat Municipal, exponent del menjar fresc i sa; el Gremi d’Hostaleria, aglutinador del sector, i l’Ajuntament de la vila, que fa una aposta clara pel turisme, entès com el conjunt de la projecció de la vila a l’exterior.

És, doncs, un treball realitzat colze a colze que fan tots en conjunt per consolidar aquest, cada cop més esperat, esdeveniment com són les Jornades Gastronòmiques de Molins de  Rei, que tant d’èxit tenen entre molinencs i visitants.

S’ha editat un llibret en el qual recollim totes les receptes juntes d’aquestes IX Jornades, el qual es podrà trobar a tots els comerços del Bot-Mol, al Mercat Municipal, a tots els restaurants i comerços participants, i a la mateixa Sala Punt de Comerç, al Mercat Municipal.

Els restauradors participants i els horaris per a aquestes IX JORNADES GASTRONÒMIQUES són els següents:

Divendres   20

20 h

Inauguració

Els Fogons de la   Xirgu

Cargols   amb sèpia i calamarsets
Dilluns   23

20 h

Pastisseria   Cardona

Pastís   de Festa Major
Dimarts   24

20 h

Restaurant La Peni

Carpaccio   de tonyina marinat amb cítrics i tàrtar de tomàquet i xampinyons
Dimecres   25

20 h

Restaurant El Tast

Tàrtar   de salmó marinat amb l’anet
Dijous   26

19.30h

Restaurant   Samaranch

Tosta   de foie amb poma caramel·litzada, rulo de cabra i salsa de mango
Divendres   27

18 h

Cloenda

Pastisseria Arenas   Molins

Cake   alemany de poma

Feu una passejada pel bo i millor de la gastronomia molinenca, i descobru la varietat i la riquesa dels seus productes!

Podeu seguir l’esdeveniment al Facebook (Molins de Rei Centre de Comerç) i Twitter (@Mdrcentrecomerc) amb el hastag’s #mdrgastronomic i #jorgastmdr13.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here